Passeig de Gràcia, 28 Barcelona

Edifici de 4.700 m2 al carrer més conegut de la ciutat, suposa una ubicació de prestigi per als nostres clients. Amb aparcament al mateix edifici.

Passeig de Gràcia, 81 Barcelona

Edifici d’ús mixt magníficament situat. Els seus 3.750 m² de superfície construïda ofereixen el millor acomodament per a oficines o comerç en el tram més exclusiu del Passeig de Gràcia, entre els carrers Provença i Mallorca.

Gran Vía de les Corts Cat. Barcelona

6.500 m² en el centre de Barcelona, en un edifici representatiu amb disponibilitat d’aparcament en el mateix edifici.

Paseo de la Castellana, Madrid

Un dels últims palauets construïts per Saldaña al Paseo de la Castellana. Els seus 1.300 m2 ofereixen una ubicació exclusiva de gran qualitat i representativitat a la millor zona d’oficines de Madrid. Actualment en procés de reforma.

Julián Camarillo, Madrid

Edifici on s’ubica la seu de l’empresa de serveis Ferrovial Servicios, reformat recentment. La propietat de Caboel inclou una àrea edificada de més de 13.000 m2 desenvolupats en 3 plantes.

Avenida da Liberdade, Lisboa

L’edifici s’ubica en una de les artèries principals i més elegants de Lisboa, al costat de la plaça Marques de Pombal. Té una superfície total de més de 10.000 m2 d’oficina i baixos comercials amb aparcament propi.

Actualment és la seu corporativa del BBVA a Portugal.

Santa Catarina, Porto

Al principal carrer comercial d’Oporto, en un edifici clàssic, obra de l’arquitecte José Marques da Silva. Alberga oficines de companyies del sector de gran consum.